comePLOT logo

APPS

Fra underholdning til brugbart værktøj

Udbreddelsen af smartphones og bedre båndbredder har for alvor sat gang i udviklingen af applikationer/indhold til mobiltelefonerne. I starten var apps mest ren underholdning i form af spil og små programmer, hvor man f.eks kunne ændre et ansigt ved at lade sin finger glide over næse og mund.

Hos comePLOT koncentrerer vi os om de seriøse aspekter indenfor mobile indholdsløsninger. Vi udvikler løbende teknologiske mobile forretningsløsninger forankret på strategiske og forretningskritiske filosofier.

En applikation - eller blot app - er i computer-/datalogi-terminologi et program, der tjener et brugerformål. Netop brugerformål er et keyword når comePLOT udvikler apps. Vi bestræber os nemlig på at lave app’s som giver mening for brugerne og på den måde bliver et redskab i hverdagen. Dette kan også kaldes en  ”killer” app.

Vidste du, at 90% af alle apps bliver slettet indenfor 30 dage efter download?

Vi udvikler apps til alle tilgængelige platforme, men som markedet ser ud i øjeblikket er der mest fokus på iOS (iPhone) og Javascript (Android).

comePLOT leverer hele processen fra indledende analyse, rådgivning og grafik til idé og app udvikling.

Vi ønsker at give vores kunder en forretningskritisk app. En app, der skaber relevans og kan knytte brugeren til kundens produkter eller tjenester.

Katalog  & Årsrapport

comePLOT leverer også plug'n'play apps. Gennem kreativ tænkning og tekniske muligheder har vi valgt at lancerer Katalog og Årsrapport applikationer til smartphones og tablets.

Der er rigtig mange muligheder for at skubbe nyt liv i årsrapporter/regnskab. Forestil dig, levende grafer og mulighed for at klikke ind og ud af rapporter med vedhæftede film.

Udvid dine rapporter med spørgeskemaer eller tilfredshedsløsninger, så du kan bruge dine kunders feedback til noget konstruktivt.

Katalog app er for comePLOT et produkt som skal være let og enkelt at komme i gang med. Derfor arbejder vi ud fra faste skabeloner, og alt, vi skal have fra dig, er logo, produktbilleder og produktbeskrivelse.

Keep it simple…..

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt Nicolai Hartmann på tlf. 40 15 25 50 eller e- mail nh@comeplot.dk

Games

En stærk kanal, som dog skal bruges med omtanke. Gennem tiderne har alt for mange virksomheder produceret ligegyldige spil, konkurrencer og meget lidt gennemtænkt underholdning på nettet. De fleste tiltag har desværre ikke været forankret i brandet/produktet eller opbygget på en dybere strategi eller insights. Tit ej heller været i tråd med virksomhedens eller brandets øvrige kommunikation. Spild af ressourcer!

Hos comePLOT laver vi udelukkende promotionuniverser, der er bundet op på en dybere mening. Derfor har vi stået bag nogle af Danmarks og Nordens største succeser indenfor online promotions.

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt Nicolai Hartmann på tlf. 40 15 25 50 eller e- mail nh@comeplot.dk

Edu-infotainment

Stærke online værktøjer til at aflevere komplekse budskaber. Kan med fordel bruges i forbindelse med interne kommunikationsprocesser. Er ligeledes velegnede til at nå de yngre målgrupper på en sober og frem for alt relevant måde, hvor der kan skabes høj involveringsgrad.

comePLOT har stået bag nogle af Nordens største online succeser hvor de dokumenterede resultater taler deres tydelige sprog.

Tænk bare at flere end 250.000 danskere passede deres virtuelle høne i måneder? Og flere end 350.000 dyrkede virtuelle tomater i Danmark, Sverige, Finland og Norge. 55.000 børn har lært mere om livet på en gård, og hvordan Arla får mælken frem til morgenbordet.

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt Nicolai Hartmann på tlf. 40 15 25 50 eller e-mail nh@comeplot.dk

link til Facts